Abazović da ne štedi funkcionere PES-a kao brojne kontroverzne azilante za vrijeme svog mandata

U Pokretu Evropa sad ocjenjuju da je “lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ulogu opanjkavanja njihovih funkcionera preuzeo od jednog političara ispod cenzusa”.

„Nekadašnji premijer Dritan Abazović svojim fantazijama u javnim nastupima ozbiljno konkuriše da prevaziđe jednog političara kome su uvijek saznanja bila senzacionalistička, a broj glasova nedovoljan da se i primakne izbornom cenzusu. ⁣Kada je jedan politički senzacionalista voljom građana ostao ispod cenzusa, a sudskim presudama zbog klevete na račun lidera PES-a dodatno obesmišljen, sada je ulogu u opanjkavanju funkcionera PES-a preuzeo nekadašnji premijer, kome se argumentacija zasniva isključivo na neutemeljenim optužbama i tvrdnjama“, saopštio je PES.

Kazali su da je Abazović sve što je sporno ili nezakonito u radnji lidera PES-a Milojka Spajića ili bilo kojeg pojedinca te partije, kao glavni koordinator sektora bezbjednosti „svojom rukom pravde“ mogao da procesuira kod nadležnih organa.

Pozvali su ga „da ne štedi“ funkcionere PES-a, kao „brojne kontroverzne azilante za vrijeme svog mandata“, već da sve odmah procesuira kod nadležnih organa.⁣

„Iako je prvo optuživao PES da se finansirao od novca optuženog Južnokorejca, tako je kasnije svoje navode demantovao, što je još jedna sličnost sa političarem koji je zbog kontinuiranih kleveta na račun Spajića izgubio na sudu. ⁣Stoga, ukoliko je lider URA pomislio da će biti izuzetak i da će na njegove izmišljotine nasjesti građani, najbolje ga demantuju istraživanja javnog mnjenja, koja ga mjere na ivici cenzusa, sa jasnom tendencijom da se pridruži kolegi od koga je naslijedio retoriku“, zaključuje PES.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.