Abazović: Ruka pravde stigla i do vrha “Granda”

Abazović Foto: gov.me

Lider GP URA i bivši premijer Dritan Abazović oglasio se nakon hapšenja bivšeg suvlasnika Bemaksa Aleksandra Mijajlovića i još pet osoba, i čestitao Glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću i njegovim saradnicima, kao i šefu SPO Predragu Šukoviću na današnjoj akciji koja je, kako navode, kontinuitet ranijih aktivnosti u cilju suzbijanja organizovanog kriminala na teritoriji Crne Gore.

„Nakon što sam prije dvije godine naveo da se ljudi iz klana „Grand“ (vlasnici Bemax-a i ostala ekipa) nalaze na vrhu kriminalne piramide u Crnoj Gori, postao sam svakodnevna meta njihove prljave kampanje i šaptackih divizija koje finasiraju ili su emotivno korumpirali navodnom brigom za državu“, istakjao je Abazović.

Kako kaže, kada im ni to nije pomoglo, krenuli su sa prijetnjama i aktivirali privatne tužbe i sudske procese koji su u toku, prenosi RTCG.

„Danas je neke od njih konačno stigla ruka pravde, a vjerujem da će i ostali koji su se ogriješili o zakon imati sličnu sudbinu. Ponavljam, klan „Grand“ je po operativnim procjenama državu Crnu Goru oštetio za milijarde eura i to je bio isključivi i jedinirazlog što su bili glavna meta moje Vlade“, navodi Abazović.

Kaže da je ponosan sam što su pokrenuli istorijske procese koji će tek imati pravi značaj za Crnu Goru!

„Veliki je ovo dan za pravdu! Idemo dalje! Istina svakim danom pronalazi svoj put“, istakao je Abazović.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.