Adžić najavio dodatni paket pomoći Ukrajini

Adžić Foto: Tviter

Crna Gora stoji čvrsto uz partnere iz Ukrajine, rekao je rukovodilac radom Ministarstva odbrane Filip Adžić i najavio novi paket pomoći Ukrajini.

Adžić, koji boravi u posjeti Ukrajini, kazao je da je u tu državu došao na poziv ukrajinskog ministra odbrane Oleksija Reznikova.

“Čast mi je što sam došao u Ukrajinu, da i na ovaj način iskažemo podršku Ukrajini u ovom teškom vremenu, ne samo za tu državu i njen narod, već za cijelu Evropu.

Crna Gora stoji čvrsto uz partnere iz Ukrajine i najavio novi paket pomoći, koji će, kako je rekao, značajno biti veći nego ikada do sada. To je najmanje što Crna Gora može u ovom trenutku da uradi za Ukrajinu i ukrajinski narod, rekao je Adžić”, poručio je Adžić u video poruci objavljenoj na Tviteru.

On je kazao da je tokom posjete iskazao podršku Crne Gore na političkom planu kako bi Ukrajina bila buduća članica NATO-a i kako bi joj trasirali put ka Evropskoj uniji.

U tom dijelu Ukrajina može da računa na Crnu Goru, mi smo partneri i vjerujem da ćemo zajedno pobijediti, naveo je Adžić.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me