Adžić: Stanje javnog reda i mira u Ulcinju povoljno

Stanje javnog reda i mira u opštini Ulcinj je povoljno, poručeno je sa sastanka ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića sa načelnikom ulcinjskog Odjeljenja bezbjednosti.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da je u kontekstu aktivnosti koje službenici OB Ulcinj u kontinuitetu preduzimaju, naglašena potreba za intenziviranjem proaktivnog djelovanja tokom ljetnjih mjeseci.

“Tokom sastanka sa načelnikom, razgovaralo se o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji na području opštine Ulcinj i konstatovano je da je stanje javnog reda i mira povoljno”, navodi se u saopštenju.

Adžić je istakao značaj preventivnog rada i poboljšanja neposredne komunikacije sa građanima, što istovremeno doprinosi afirmaciji uloge policije i jačanju povjerenja građana.

On je posjetio Filijalu za upravne poslove, državljanstvo i strance Ulcinj i razgovarao sa službenicima.

Iz MUP-a su rekli da uprkos povećanom broju, službenici uspijevaju da riješe zahtjeve građana i turista u najkraćem mogućem roku.

“To potvrđuje da je MUP orijentisan na kvalitet usluge, vodeći računa o tome da se svima garantuju jednaka prava”, kaže se u saopštenju.

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me