Akcija policije širom Crne Gore: Specijalci angažovani za pretrese pripadnika klanova

Foto: Nenad Mandić/Dan

Širom Crne Gore, na više lokacija, u toku su opsežni pretresi i kontrola operativno interesantnih lica, saznaje portal Dan.

U cilju sprovođenja ovih aktivnosti angažovan je Sektor za borbu protiv kriminala. Podršku pružaju i službenici iz RCB Centar, RCB Jug, RCB Sjever.

– Pored navedenog, zbog opsežne akcije i pretresa, uključena je i taktička podrška Sektora policije posebne namjene  – kazao je izvor za portal Dan.

Aktivnosti su usmjerene na visokorangirane članove organizovanih kriminalnih grupa i sa njima povezanih lica.

Podsjećamo, Uprava policije Crne Gore u poslednje vrijeme intenzivno sporovodi aktivnosti koje su usmjerene na borbu protiv organizovanog kriminala i suzbijanje i sprečavanje izrvšenja teških krivičnih djela iz pomenute oblasti.

Tako su, i prethodnih sedmica, izvršeni pretresi na više lokacija u Crnoj Gori. Proceusiran je veći broj operativno interesantnih lica i oduzet je veći broj predmeta koji su poslati na vještačenje. 

Izvor: Dan

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.