Bivši Milov kum poručio: Slavice tuži državu, sva nerasvijetljena ubistva su “državna”

Slavica Šćekić

Nekadašnji kum predsjednika države Mila Đukanovića – biznismen Ratko Knežević savjetovao je Slavicu Šćekić, sestru ubijenog policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića da tuži državu Crnu Goru.

Knežević je istakao da je ubistvo njenog brata, kao i ostala nerasvijetljena ubistva iz tog perioda, predstavljaju “državna ubistva”.

“On (Milan Vujanović) je – sudeci po transkriptu jučerašnjeg razgovora – samo potvrdio da nije bilo političke odluke da se krene u totalno rasvjetljavanje ubistva tvog brata. Da je policija imala sve spremno, ali da nije imala naredbu od tadasnjeg Ministra (Đurović, jel’ tako), Premijera (Vujanović) i Predsjednika (Đukanović). Tako da na temelju ovoga imas pravo tužiti Državu Crnu Goru”, napisao je Knežević ispod objave Slavice Šćekić vezane za svjedočenje bivšeg šefa Centra bezbjednosti Podgorica Milana Vujanovića, koji je kazao u emisiji “Načisto” da bivši ministar Dragan Đurovič nije htio da se desi “Sablja” i hapšenje svih kriminalaca iz “Bijele knjige”, nakon ubistva Šćekića.

Šćekićeva se na to zahvalila i kazala je da će da tuži državu.

“Sva su Slavice nerasvijetljena ubistva iz tog doba “drzavna ubistva”, ako država nije iskoristila sve resurse koji su joj na raspolaganju da utvrdi ne samo ko je ubio nego ko je i naredio ili platio (za) to ubistvo”, odgovorio je Knežević, koji je prije 12 godina bio svjedok na suđenju za ubistvo glavnog i odgovornog urednika hrvatskog lista “Nacional” Iva Pukanića, gdje je tvrdio da je da iza njegovog ubistva stoji tzv. duvanska mafija, odnosno Stanko Subotić Cane i crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

Poruke Kneževića
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me