Borovinić Bojović: Ako Gradska TV ne postane istinski servis Podgoričana, ne treba ni da postoji

Borovinić Bojović

Ukoliko Gradska TV, kao javni servis koji finansiraju svi građani, u narednom periodu ne postane istinski servis građana, ona ne treba da postoji, kazala je dr Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupštine Glavnog grada gostujući u emisiji “Slobodna zona” na Prvoj TV.

Ona je kazala da je Gradska TV od svog osnivanja bila partijski servis bivše vlasti, te da se bavila temama kojima nije trebalo da se bavi.

“Gradska TV je bila sve drugo, osim ono što je trebalo da bude – servis građana, i ja očekujem da će se to promijeniti sada kada je na njenom čelu novo rukovodstvo”, kazala je.

Borovinić Bojović je demantovala navode da je novi Savjet Gradske TV, kao i novi v.d. dirketora Vladimir Otašević partijsko kadriranje.

“Naš cilj je bio i to smo i realizovali da Savjet Gradske TV bude nezavisan u svom djelovanju”, rekla je Borovinić Bojović.

Ona je dodala da Glavni grad izdvaja veliki novac za rad Gradske TV kao javnog servisa, te taj novac treba opravdati.

“To je veliki novac, i ako on ne bude korišten za ono za šta je namijenjen, a to je servis građanima, mi ćemo preispitati njegovu namjenu”, zaključila je Borovinić Bojović.

Izvor: VOP

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.