Borovinić Bojović predsjednica Skupštine Zajednice opština

Foto: Facebook/Jelena Borovinić Bojović

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić-Bojović izabrana je za predsjednicu Skupštine Zajednice opština u Crnoj Gori.

„Trudiću se da opravdam ukazano povjerenje, njegujući demokratski ambijent zajedničkog rada i zalaganja svih nas u korist građanki i građana Crne Gore“, napisala je Borovinić-Bojović na Fejsbuku.

Zajednica opština Crne Gore je nacionalna asocijacija lokalnih zajednica za teritoriju Crne Gore, u koju se na neodređeno vrijeme dobrovoljno udružuju jedinice lokalne samouprave.

Misija Zajednice opština Crne Gore je da kroz zastupanje zajednički utvrđenih interesa svojih članica pred državnim organima i međunarodnim organizacijama i pružanjem usluga članicama, radi na razvoju i unapređenju lokalne samouprave i efikasnijem obavljanju njihovih nadležnosti u interesu lokalnog stanovništva i na zaštiti i ostvarivanju zajedničkih interesa članica.

Izvor: RTCG

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.