Borovinić Bojović sa studentima: Bez vas Crna Gora nema budućnost

foto: Glavni grad

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović danas je upriličila prijem za studente, koji su se u prethodne dvije godine istakli po rezultatima u akademskoj zajednici.

„Bez vas, Podgorica ni Crna Gora neće imati pravu budućnost, zato smo željeli da podstaknemo dobar oblik saradnje, koji vas može uključiti u rješavanje konkretnih problema“, kazala je Borovnić Bojović studentima i studentkinjama.

Predsjednica Skupštine Glavnog grada poručila je da će nastaviti da motiviše mlade ljude da ostanu u Crnoj Gori, kako bi kao glavni potencijal za prosperitet i glavni aduti Podgorice i Crne Gore, doprinijeli svom društvu.

„Naša zemlja je izgubila veliki broj visoko kvalifikovanih stručnjaka koji su otišli u zemlje sa naprednijim tržištem rada. Ovo je kompleksan problem, sa dalekosežnim posljedicama. Ipak, učiniću sve što je u mojoj moći da se Skupština Glavnog grada kao institucija pruži podršku studentima, da otvori svoja vrata za vas, jer je ovo vaš dom i stoji vama na raspolaganju“, poručila je Borovinić Bojović.

Prema njenim riječima, doprinos zajednici ne treba i ne mora da predstavlja vaš profesionalni zadatak, ali se nadam da taj cilj može da oživi vašu inspiraciju.

„Zato, čvrsto vjerujem da vaš ostanak, prisustvo i rad mogu donijeti važne promjene koje su potrebne našem društvu“, zaključila je Borovinić Bojović.

Izvor: RTCG

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.