Broj automata za klađenje u Crnoj Gori: Koliko ih “skriva” more, a koliko planina? (2. dio)

Na teritoriji Crne Gore trenutno, prema poslednjim zvaničnim podacima Uprave za igre na sreću, koji su objavljeni na sajtu Vlade Crne Gore, ima 2550 automata za klađenje.

Najviše automata, očekivano, ima u Glavnom gradu.

Naime, na teritoriji Podgorice nalazi se 870 automata za klađenje.

Kada je riječ o ostalim gradovima centralne regije, poslije Podgorice, najviše ih ima na teritoriji opštine Nikšić. Radi se o cifri od 181 automata za klađenje.

Nakon grada pod Trebjesom slijede: Tuzi sa 81, Danilovgrad sa 12, Zeta sa 10 i Cetinje sa tri automata.

U slučaju primorskih opština, ubjedljivo najveći rekord po broju automata za klađenje drži Budva, gdje ljubitelji igara na sreću mogu igrati na 324 automata.

Grafik: PRESS

Poslije metropole crnogorskog turizma prvi na listi je Ulcinj sa 233, a zatim dolaze: Bar sa 176, Tivat sa 172, Kotor sa 108 i Herceg Novi sa 99 automata za klađenje.

Na sjeveru Crne Gore brojčano stanje automata za klađenje, još uvijek, nije prešlo dvocifren broj.

Ono što je, pak, zanimljivo jeste da ih u opštini Rožaje, u kojoj u odnosu na pojedine sjeverne opštine živi manje stanovnika, ima najviše,. Tako je broj automata za klađenje u ovom gradu dosegao zanimljivh 86.

Drugo mjesto na sjeveru zauzela je opština Berane sa 61 automatom, dok ih u Bijelom Polju ima 55, Kolašinu 24, Plavu 23, Pljevljima 15 i Šavniku čak 11.

Po onome što su zvanične brojke, reklo bi se da stanovnici Žabljaka najmanje kockaju na automatima, jer ih u ovoj opštini, barem za sada, ima svega šest.

Autor: Milovan Marković

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.