Budva: Nesavjesni građanin prosuo ulje po ulici, dva vozača pala s motora

Foto: Primorske

Nakon brojnih apela na sugrađane i turiste, u Budvi situacija sa nesavjesnim ponašanjem pojedinaca poprimila je dramatične oblike, pišu Primorske novine.

“Naime, nakon sto je dezinfikovana i očišćena kontejnerska stanica u naselju Adok, nesavjesni sugrađanin je na ulicu prosuo pozamašnu količinu ulja, što je rezultiralo sa dva pada sa motora i ozbiljnim povredama vozača istih”, navode Primorske u objavi na Fejsbuku.

RJ Čistoća je odmah reagovala, tako što je prvo posuta piljevina koja je upila ulje, nakon čega su u ranim jutarnjim časovima zaposleni u ovoj radnoj jedinici očistili ovu lokaciju adekvatnim sredstvima, nakon čega je uslijedilo pranje iste autocistijernom.

“Jasno je da je situacija sa neadekvatnim odlaganjem otpada koji curi iz kontejnera i uopšteno sa nesavjesnim ponašanjem pojedinaca alarmantna, te još jednom apelujemo na sugrađane da shvate ozbiljnost iste, kako bismo izbjegli ovakve situacije”, dodaju u objavi.

Adria.tv

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.