Čarapić: Naslov “Vijesti” netačan, uredničku politiku im kroji URA

Foto: Vijesti

Amandman na Zakon o državnoj imovini se odnosio na izjednačavanje investitora u Crnoj Gori, poboljšavanje ambijenta za ulaganja, kako ne bi bilo privilegovanih investitora.

To je na konferenciji u Skupštini komentarišući tekst “Vijesti” o predloženim izmjenama Zakona o državnoj imovini – “Svi investitori da mogu kupiti zakupljenu imovinu”, kazao poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić.

On je naveo i da postoje razlike u naslovu i samom tekstu, da je naslov netačan i dodao da uredničku politiku medija, kroji Građanski pokret URA.

Čarapić je kazao da glavni i odgovorni urednik “Vijesti” Mihailo Jovović ima “patološku mržnju” prema PES-u i ljudima u njemu.

“Razgovoarao sam sa autorom teksta koji je pirlično korektno skapirao šta je suština amandmana, međutim, urednik tog štampanog medija Mihailo Jovović je na svoju ruku promijenio naslov samo zbog toga što uređivačka politika ‘Vijesti’ ima neki problem sa PES-om”, poručio je Čarapić i naveo da ne zna o kojem je problemu riječ.

Čarapić tvrdi da je neko zbog takve mržnje sposoban da manipuliše javnošću i crta metu, ljudima koji rade sa integritetom.

“Neko ko je sposoban da takvim ljudima crta metu ima patološki problem, ja ne znam šta stoji iza toga ali imam potrebu pred građanima, tome stanem na put. U Skupštini smo danas imali jako neprijatnu scenu gdje je poslanik URE Filip Adžić, pokazao ko je stvarni autor ovakvog spina i manipulacije. To je GP URA. Mislim da bi Crna Gora bila rasterećena nekih stvari ako bi na čelu Crne Gore bio Dritan Abazović sa jednim poslanikom, ako bi Mihailo Jovović bio potpredsjednik Vlade a Željko Ivanović patrijarh, ili neka siva ingerencija te Vlade, što oni očigledno žele”, istakao je on i dodao da poslanik Dritan Abazović takođe ima patološku mržnju prema PES-u.

Naveo je da ako to žele, treba da izađu na izbore i zasluže ta mjesta. Čarapić je naveo da kroz ove amandmane ne pokušavaju da prodaju državnu zemlju, da ne ulaze u sukobe, rade časno…

Izvor: Vijesti

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.