Cetinje: Uhapšena dva pripadnika kavačkog klana

Cetinje, foto: Wikipedia

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja u akciji su na Cetinju, tokom koje je pretreseno više objekata koje koriste pripadnici organizovanih kriminalnih grupa.

Prema saznanjima Vijesti, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštvu u toj akciji uhapšene su najmanje dvije osobe – Jovan Vujović i Mihailo Knežević, koji su prema policijskim podacima pripadnici organizovane kriminalne grupe kavački klan.

Prema saznanjima “Vijesti”, Mihailo Knežević je otac Filipa Kneževića, jednog od već optuženih pripadnika te kriminalne ekipe, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Miodraga Kruščića i pokušajem ubistva novinarke Olivere Lakić.

Osumnjičeni za pranje novca

Specijalno državno tužilaštvo je zvanično saopštilo da se uhapšeni sumnjiče za pranje novca.

“Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja su jutros, na Cetinju, lišili slobode J.V. i M.K., zbog osnova sumnje da su izvršili krivično djelo pranje novca. Specijalno policijsko odjeljenje će protiv osumnjičenih podnijeti krivičnu prijavu, a krivična prijava će za isto krivično djelo biti podnesena i protiv F.K., koji se nalazi u bjekstvu. U sklopu iste akcije izvršeno je i pretresanje stanova i drugih prostorija lica lišenih slobode, na više lokacija. Lišeni slobode će, u zakonskom roku, biti sprovedeni u Specijalno državno tužilaštvo, radi saslušanja u svojstvu osumnjičenih”, saopštio je SDT.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.