Crna Gora porazom od Srbije na startu druge faze se oprostila od četvrtfinala

Ivona Pavićević Foto: IHF

Iako su rukometašice Crne Gore od starta utakmice imale prednost između dva i četiri gola razlike poražene su na startu druge faze od Srbije i tako se oprostile i od mogućnosti za plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Sjajno je igrala Crna Gora veći dio utakmice, imala prednost i sve je mirisalo na trijumf, pogotovo što je briljantna na golu bila Marina Rajčić, ali je zakazao napad u završnici, tako da je Srbija pobijedila 29:27 (18:14).

U prvom poluvremenu briljantne su bile Itana Grbić i krilo Ivona Pavićević, te kapiten Jovanka Radičević, ali je Srbija održala do kraja tog dijela rezultatski priključak,

I do sredine poluvremena Crna Gora je održavala rezultatsku prednost sa poluvremenu, a koola su krenula nizbrdo u posljednjih 15 minuta kada je Crna Gora pri prednosti od tri gola 22:19 šest minuta bila pez gola, što je Srbija iskoristila, uhvatila priključak, preokrenula rezultat i na kraju pobijedila.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.