Crnogorska dijaspora iz Hanovera: Dolazimo da osiguramo CG od hordi koje ne poznaju moderni svijet

Crnogorska dijaspora iz Hanovera, oglasila se saopštenjem, u kojem poručuju aktuelnoj vlasti i predsjedničkom kandidatu Jakovu Milatoviću, da 2. aprila neće dolaziti da glasaju za Podgoričku skupštinu, kao njihovi prađedovi.

“Dolazimo po principu savremene Akademske elite kojoj je matična drzava Crna Gora bila i ostala majka, kako danas tako i sjutra. Naši su preci branili Crnu Goru, kako 1918. tako i 1941. ,dobijali smo bitke i na Mojkovcu i na Igmanu, Neretvi i Sutjesci, kako protiv javnog okupatora tako i protiv “domaćih izdajnika” kojih od tada ne prestaje biti”, naveli su u saopštenju.

Onima koji, kako kaže, žele da pokore Crnu Goru, sa istim ciljem kao njihovi mentori iz Beograda, koji žele nestanak Crne Gore, poručuju da mogu da slave samo 1. april.

” Draga braćo i sestre, ne zaboravite da je krajem 90-tih vlada Đukanovića sa saradnicima Markovićem iz Službi bezbjednosti i tadašnjim Komandantom ,,SAJ-a Veljovićem,, spasila na stotine hiljada izbjeglica sa Kosova pred naletom Paravojnih hordi iz Srbije. Tadašnja vlada Crne Gore, ne gledajući na vjeru i naciju spasila je 150.000 izbjeglica sa Kosova, takvim činom i Strategijom koju su donosili Đukanović, Marković, sa saradnicima spasili su nešto što je po Zapadnim stratezima i NATO-u bilo nemoguće. Takva je Crna Gora kroz istoriju bila i ostala. Zbog svega što je uradila tadašnja vlada Crne Gore na čelu sa Đukanovićem, Markovićem, i njihovim službama bezbjednosti, dijaspora Crne Gore je vječno zahvalna”, kažu u saopštenju.

Oni su pitali aktuelnu Vladu, da li priželjkuju Crnu Goru kao Vukovar, Srebrenicu ili Kosovo.

” Sadašnja ,,elita,,(Vlada) došla je na vlast na Crvenom tepihu koji je upravo vlada Đukanovića sagradila, modernim aerodromima, modernim lukama, nezavisnom i međunarodno priznatom Crnom Gorom. Ista ta ,,elita,, ili rušilački tim koji vlada Crnom Gorom skoro tri godine ostavio je pustoš kakvu ne pamti savremena civilizacija. Prema tome, poručujemo aktuelnoj vladi i svim negatorima Crne Gora da će dijaspora Crne Gore doći 2 aprila i veličanstveno jednom i zauvijek osigurati državu Crnu Goru od hordi koje ne poznaju moderni svijet “, zaključuju u saopštenju.

Izvor: Pobjeda

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.