Dajković: Pobjednici iz 2020. da sjednu za sto i demontiraju Đukanovića

Foto: Printscreen

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković gostujući u emisiji na Pink televiziji istakao je da pobjednici iz avgusta 2020. godine moraju što prije naći zajednički jezik i rješenje političke krize.

Dajković je istakao: “Kao predsjednik trenutno najmlađe vanparlamentarne stranke koja iščekuje izbore kao ozeblo sunce, ipak smatram da nije vrijeme za novi politički avanturizam koji bi Đukanoviću mogao da pruži šansu da se konsoliduje prije izbora u Podgorici.

Smatram da je najbolje rješenje u ovom trenutku da pobjednici iz avgusta 2020. godine sjednu za isti sto i razmisle o rekonstrukciji Vlade koja bi mogla da stabilizuje političke prilike, ali i da pripremi teren za naredne izbore, ma kad se održali.

U tom pravcu smatram da je neophodno čišćenje biračkih spiskova, ali i konačno izbijanje poluga moći iz ruku Mila Đukanovića preko kojih je na nezakonit način uticao na svaki izborni proces proteklih godina.

Svi lideri pomenute većine moraju isključiti emocije, pa i sujete i, samim tim, napraviti dogovor koji će biti u interesu svih građana Crne Gore, a to je – da se Milo Đukanović nikad više ne vrati na vlast, zaključio je Dajković.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me