Dajković: Pozdravljamo odluku DIK-a, na redu zakazivanje sjednice Skupštine

Dajković

Slobodna Crna Gora pozdravlja odluku DIK-a nakon prigovora gospodina Jakova Milatovića, zamjenika predsjednika pokreta Evropa sad. 

“Smatram da se ova odluka mogla dogoditi i ranije, međutim, imajući u vidu sve opstrukcije DPS-a, dobro je što je i sada napravljen iskorak u pravcu rješavanja postizborne blokade.

Iako je DPS, pa i sam Vuković na sve načine pokušao da produži svoj boravak na vlasti, od prvog momenta je jasno da će biti onako kako je narod odlučio, ma koliko trajala ova neukusna politička zavrzlama”, navodi Dajković u saopštenju.

Podsjećanja radi, Ivan Vuković je tri puta izglasan za Gradonačelnika Podgorice u poslednje četiri godine, čime je, bez dileme, ušao u Ginisovu knjigu rekorda. 

Slobodna Crna Gora poziva aktere nove većine da već na prvom narednom sastanku podnesu inicijativu za zakazivanje sjednice Skupštine Glavnog grada na kojoj će se birati novo gradsko rukovodstvo, zaključuje on u saopštenju.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.