Danilovgrad: Uhapšene dvije osobe zbog krađe podzemnog kabla

Danilovgradska policija uhapsila je Podgoričanina A.G (21) i E.B. (25) sa Kosova zbog sumnje da su počinili krađu oko 200 metara podzemnog kabla Crnogorskog Telekoma.

Protiv njih je podnijeta i krivična prijava.

A.G (21) iz Podgorice i E.B. (25) sa Kosova su 21. januara oko 02.45 časova, zatečeni u mjestu Novo selo, odakle su otuđili oko 200 metara podzemnog kabla za telekomunikacije koji u sebi sadrži bakarne provodnike. E.B. se sa lica mjesta udaljio vozilom marke ‘Seat’ podgoričkih registarskih oznaka i uprkos davanju znaka za zaustavljanje od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, on se nije zaustavio”, saopšteno je iz policije.

Međutim, usljed oštećenja na vozilu zaustavio se u naselju Stari Aerodrom u Podgorici. Nakon toga napustio je vozilo i udaljio se pješke u nepoznatom pravcu.

“Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su u saradnji sa policijskim službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica tokom jučerašnjeg dana uspjeli da pronađu E.B. u naselju Konik u Podgorici nakon čega je doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad”, dodaje se.

Tužilac u podgoričkom Osnovnom državnom tužilaštvu naložio je da se protiv A.G. i E.B. podnese krivična prijava i da se uhapse zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.