Demokrate Nikšić mafiji: Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori

Foto: Demokratska Crna Gora

Nakon više udara na mafiju kao i odlučne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, mafija šalje odgovore, onako u njihovom stilu, saopštili su iz OO Demokrate Nikšić.

“Situacija u kojoj su naše kancelarije na meti nije ništa novo, a ovog puta ponovo u Nikšiću. Pripadnici organizovanih kriminalnih grupa osim prijetnji našim funkcionerima prešli su i na uništavanje imovine i to je očigledno postalo učestalo.

Vandalima koji su na nagovor kriminalnih struktura ponovo uništili ulazak u prostorije Demokrata OO Nikšić poručuju da ih „neće uplašiti i da ćemo mi nastaviti da slijedimo politiku koja garantuje mir i stabilnost za sve poštene građane ove zemlje, ali i politiku koja garantuje spuške ćelije za sve članove kriminalnih struktura u društvu“, piše u saopštenju.

Borba Demokratske Crne Gore za pravednije i čistije društvo je čvršća od stakla koje je polomljeno i upravo zbog toga nastavljamo politiku koja će garantovati jaču i uspiješniju Crnu Goru, kilometre novih puteva, hiljade radnih mjesta, nove investicije, borbu protiv kriminala i korupcije. Mi u svemu tome imamo najjačeg saveznika, narod Crne Gore i svi zajedno šaljemo poruku mafiji: “Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori, zaključuju u saopštenju. 

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.