Draginja Vuksanović Stanković: Ne budite novi Leposavići, i on je mislio da mu može biti

Draginja Vuksanović Stanković

Temeljni igovor je zaljuljao temelje Vlade Crne Gore, snažnije nego snažnije nego zemljotres 1979. godine tlo Crnogorskog primorja.

Vlada Dritana Abazovića je od starta na staklenim nogama jer je u sebi objedinila dva pola sa potpuno različitim stavovima o načinu rješavanja crkvenog pitanja u Crnoj Gori.

“Mladi ste i zeleni ministre, ne ide Vam da obmanjujete i ponavljate neistine premijera”, poručila je poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković ministru pravde Marku Kovaču.

Kako sada stvari stoje postoje samo dva scenarija na crnogorskoj političkoj sceni u narednim danima i oba su pogubna po Vladu Dritana Abazovića…

Prema prvom scenariju pokušaj potpisivanja Temeljnog ugovora rezultiraće padom Vlade koji će izazvati crnogorski orjentisane stranke predvođene DPS.

Prema drugom scenariju Vlada pada izlaskom iz nje SNP, koja je od starta tvrdila da je potpisivanje Temeljnog ugovora u intersu SCP jedini njen zadatak u izvršnoj vlasti.

“Namjera Vam je toliko prevarna da se vidi iz aviona. I Leposavić je mislio da mu može biti. Ne budite novi Leposavić jer ćete proći kao on.Kao što neki mogu proći kao Zdravko”, poručila je Vuksanović Stanković.

Ona je reagovala nakon što je ministar Kovač saopštio da je SPC u načelu prihvatila radnu verziju Temeljnog ugovora, kao i da su isto učinila i četiri člana radne grupe.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me