Đurović zakazala kolegijum uoči sjednice parlamenta

Đurović

U susret sjednicu Skupštine Crne Gore na kojoj bi trebalo da se glasa o sudijama Ustavnog suda, bez jasnih poruka političara, uprkos apelima iz Brisela i Venecijanske komisije. Kako saznaje TVCG kolegijum predsjednice Skupštine Danijele Đurović zakazan je za ponedjeljak u podne.

Danas su se oglasili iz Liberalne partije i poručili da će na samoj sjednici Skupštine odlučiti o eventualnoj podršci jednom kandidatu za sudiju Ustavnog suda.

Podsjetimo predsjednik kluba poslanika DPS-a Danijel Živković, uputio je sinoć pismo predsjednici parlamenta Danijeli Đurović u kome traži odlaganje drugog kruga glasanja za sudije. S druge strane jedan od lidera DF-a Milan Knežević pozvao je predsjednicu Skupštine da za ponedjeljak zakaže novu sjednicu i da se istog dana poslanici izjasne i o Zakonu o predsjedniku. Ako nemamo većinu za Zakon o predsjedniku, spremni smo za izbore, rekao je Knežević.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.