Dvije prekršajne prijave zbog istovaranja zemlje ispred Opštine Berane

Jutros ispred zgrade Opštine, foto: RTCG

Beranska policija je protiv lica koje je jutros istovarilo kamion sa zemljom ispred ulaznih vrata zgrade Opštine Berane podnijela dvije prekršajne prijave. Kako nezvanično saznaje Portal RTCG, jedna od prijava je podnesena zbog remećenja javnog reda, a druga po saobraćajnom prekršaju.

“Sve prikupljene podatke smo proslijedili u ODT Berane koji bi ocijenio eventualnu krivičnu odgovornost”, rečeno je nezvanično iz OB Berane.

Jutros je isped Opštine Berane osvanuo kamion stranih registarskih oznaka koji je istresao utovar zemlje na ulazu u zgradu.

Slučaj se dogodio oko 6.30 sati, a iz policije su kazali da njima prijavljen poslije osam.

Opština Berane je zatražila od nadležnih organa da utvrde okolnosti i izrazila uvjerenje da će državni organi u cijoj je to nadležnosti biti efikasni u tome.

Slučaj je poprimio pažnju javnosti zbog toga što je kamion bio oblijepljen transparentima usmjerenim protiv Opštine, navodno zbog ne otvaranja puta za Kolašin preko Jelovice i tunela Klisura.

Izvor: RTCG

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.