Effeti concept store: Uz podršku IRF-a zastupljeni novi brendovi u Crnoj Gori

Foto: IRF

Na prostoru savremenog, Central point kvarta u Podgorici, gdje velelepni objekti mijenjaju obrise nekadašnje industrijske zone, svoj poseban kutak našao je i butik Effeti concept store.

U pažljivo kreiranom ambijentu, koji odiše sofisticiranošću i najkvalitetnijim modnim komadima, dočekuje nas vlasnica Ana Radunović Šebek.

,,Radi se o trgovini, koja se bavi uvozom ručno rađenih muških cipela. Riječ je o poznatom brendo Mojo koji radi preko 25 godina. Italijanska je koža i đonovi. Izrada se radi u Srbiji. Oni su već prepoznati na tržištu, kako regiona, tako i Evropske unije. Meni je zadovoljstvo da od sad imamo i u Podgorici tako nešto. Osim muškog brenda Mojo, naravno da smo mislili i na dame, na ženski dio populacije. Imamo brend Hana Balu koji je unikatan brend, koji se radi po mjeri, po želji, po svakoj osobi pojedinačno,“ objašnjava Radunović Šebek.

Foto: IRF

Da svakom početniku, koji se osmijeli da uđe u preduzetničke vode, treba dati vjetar u leđa, stav je i Investiciono-razvojnog fonda (IRF), čiji se tim zalaže za što veću prepoznatljivost poslovnih poduhvata na čijem čelu su žene.

,,IRF je kroz program podrške ženama u biznisu ovaj dio podržao sa 75 % ukupne investicije, što je meni umnogome olakšalo početak i uopšte da donesem odluku da krenem u sopstveni biznis. Saradnja je od samog početka bila jako dobra. Bili su jako kooperativni. Mislim da na kraju imamo projekat na obostrano zadovoljstvo,“ tvrdi vlasnica Effeti concept stora.

Foto: IRF

Naklonost IRF-a prilikom kreiranja pristupačnog modela poslovne saradnje i obezbjeđivanje dugoročnih rokova otplate, kriterijumi su koji privlače sve veći broj biznis entuzijasta.

,,Svakako da bih preporučila za početnike u biznisu IRF, prije nego komercijalne banke. Smatram da su uslovi kredita mnogo povoljniji. Ima grejs period i kamatne stope su jako niže. Pogotovo za žene u biznisu smatram da je ovaj projekat koji oni imaju jako dobar i povoljan,“ zaključuje Radunović Šebek, koja uveliko razmišlja o širenju mreže maloprodajnih objekata duž crnogorskog primorja.

PR tekst

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me