„Grad Servantesa ima potencijala da postane napredan“

foto: gov.me

Vidan napredak koji Ulcinj postiže u oblasti infrastrukture, ekologije, poljoprivrede i stranih investicija, dokazuju da grad Servantesa ima potencijala da postane napredan grad, i kao takav poželjan za život i rad, kazao je ministar javne uprave Maraš Dukaj. On je to čestitao 6. april, Dan opštine Ulcinj.

Dukaj je čestitku uputio predsjedniku Opštine Ulcinj, Omeru Bajraktariju, i predsjedniku Skupštine opštine Ulcinj, Ardijanu Mavriqu. 

„Neizmjerno mi je zadovoljstvo da, kako u ime Ministarstva javne uprave, tako i u svoje lično ime, vama, svim građankama i građanima Ulcinja, čestitam 6. april, Dan opštine. Naša najjužnija opština i jedan od najstarijih gradova na Jadranskom primorju bogata je pomorskom istorijom, tradicijom i kulturom na koju bi pozavidjele i najnaprednije zemlje Evrope. Kolosalni turistički potencijal koji Ulcinj posjeduje u jedinstvenim pješčanim plažama, jedan je od najpoznatijih i najljepših dragulja koji našu zemlju predstavlja u najljepšem svijetlu“, kazao je Dukaj. 

Prema njegovim riječima, veoma raduju saznanja o interesovanju najrelevantnijih međunarodnih hotelskih lanaca i renomiranih investitora, čija bi realizacija bila od strateškog značaja za razvoj Ulcinja.

Samo saradnjom, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou, dugoročni razvoj, blagostanje i opšti progres mogu se, prema Dukajevim riječima, efikasno realizovati u cilju unapređenja standarda života svih Ulcinjana u ekonomiji, obrazovanju, zdravstvu, kulturi i drugim oblastima.

„Ministarstvo javne uprave ostaje otvoreno za saradnju i podršku u svim oblastima iz djelokruga rada, sa posebnim akcentom na izgradnju jednostavnih, brzih i boljih javnih usluga za građane i privredu. Uz najljepše želje vama, svim građankama i građanima Ulcinja, još jednom čestitam 6. april“, kazao je ministar Dukaj.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.