Grgurović: Sjednica 30. novembra, dogovor načelno postignut

Grgurović

Prva sjednica novog saziva lokalnog parlamenta u Danilovgradu biće u srijedu 30. novembra, kazao je Aleksandar Grgurović predstavnik pokreta “Evropa sad” u emisiji “Mreža” na TVCG.

On je istakao da će predsjednik Opštine Danilovgrad biti iz pokreta “Evropa sad”, a predsjednik skupštine tog grada iz Demokratskog fronta.

Grgurović je kazao da je prva tačka novog saziva parlamenta verifikacija odborničkih mandata, a druga tačka je izbor za predsjednika skupštine u tom gradu. 

On je istakao da su dogovori načelno finiširani, ali da ima još razgovora.

“Načelno smo postigli neke dogovore, između najjačih konstituenata vlasti, pokreta “Evropa sad” i Demokratskog fronta i Demokrata”, naveo je Grgurović.

Grgurović je kazao da je predsjednik Opštine Danilovgrad biti iz pokreta “Evropa sad”.

“Oko tri te načelne pozicije u opštini, a to je predsjednik opštine, koji će biti iz pokreta “Evropa sad”, predsjednik skupštine koji će biti iz DF-a i prvi potpredsjednik koji će biti iz redova Demokrata”, naveo je Grgurović. 

On je istakao da smatra da sve partije koje su bile opozicija, treba da zajedno sa njima čini vlast. 

“Ono što je ostalo još nedefinisano, a u toku su pregovori je nešto što čini mi se bi bilo politički mudro, nadam se korektno i prije svega ljudski, da sve partije koje su ušle u lokalni parlament a bile su opozicija 30 godina DPS-u da zajedno sa nama čine vlast”, naveo je Grgurović. 

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.