IMOVINA Verice Maraš: Poslovni prostor i stanovi od pola miliona eura

Poslovni apartman Verice Maraš Foto: PRESS

Dugogodišnja izvršna direktorka većinski državne kompanije “13. Jul Plantaže” Verica Maraš u Crnoj Gori posjeduje nepokretnu imovinu vrijednu oko pola miliona eura.

Prema podacima portala PRESS, Maraševa posjeduje poslovni apartman od 148 kvadrata i garažu od 12 m2, vrijednosti oko 300.000 eura, u zgradi Maxima u blizini Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Poslovni aparman Verice Maraš

Radi se o poslovnom apartmanu koji je Maraš kupila na osnovu Odluke o dodjeli stambenih kadrovskih sredstava u kompaniji “13. Jul Plantaže” iz 2010. godine u vrijednosti od 300.000 eura, koju je potpisao lično nekadašnji predsjednik Odbora direktora Veselin Vukotić, poslovni partner predsjednika države Mila Đukanovića.

Interesantno je da je Maraš dobila taj novac uprkos tome što je tada imala već riješeno stambeno pitanje, odnosno bila je vlasnik dva stana.

Sporna odluka Vukotića

Veselin Vukotić uhapšen je prije nekoliko dana sa grupom čelnika kompanije “13. Jul Plantaže” zbog sumnje u zloupotrebu položaja u privrednom poslovanju.

Osim poslovnog apartmana u Podgorici, Maraš u glavnom gradu posjeduje i stan od 40 kvadrata, koji je vrijedan oko 45.000 eura.

Vlasnica je i stana u Budvi od 45 m2, vrijednog oko 65.000 eura.

Lokacija stana Maraševe u Budvi

Nepokretnu imovinu posjeduje i na Žabljaku, gdje ima stan od 49 kvadrata, vrijedan oko 70.000 eura.

Lokacija stana na Žabljaku

U imovinskom kartonu bivše direktorice “Plantaža” evidentirano je postojanje tri automobila, od kojih je najvredniji džip Tiguan, vrijednosti oko 10.000 eura.

Autor: Vl. O.

guest
Nije obavezno
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.