Joković: Projekti TIKA značajni za poljoprivredne proizvođače

Joković Foto: SNP

Turska agencija za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA), realizovala je do sada mnoštvo projekata koji su bili važni za poljoprivredne proizvođače u Crnoj Gori, saopšteno je iz resornog Ministarstva.

Resorni ministar Vladimir Joković sastao se sa koordinatorkom TIKA-e u Podgorici Nihal Ersoy sa kojom je razgovarao o uspješnim projektima koje TIKA sprovodi u različitim sektorima poljoprivrede, s posebnim naglaskom na projekte u pčelarstvu, maslinarstvu, plasteničkoj proizvodnji i malinarstvu.

– Ersoy je predočila ključne inicijative koje su doprinijele unapređenju poljoprivredne proizvodnje u Crnoj Gori – navodi se u saopštenju.

Joković je izrazio zahvalnost na dosadašnjim projektima koje je TIKA realizovala, ocijenivši saradnju izuzetno uspješnom i važnom za poljoprivredne proizvođače u Crnoj Gori.

On je istakao da je ova saradnja od velikog značaja za unapređenje života stanovnika u ruralnim sredinama, posebno naglašavajući projekte od društvene koristi.

– Ovaj sastanak predstavlja korak naprijed ka jačanju veza između Ministarstva poljoprivrede i agencije TIKA, uz očekivanje da će budući projekti doprinijeti daljem prosperitetu poljoprivrednog sektora u zemlji – zaključuje se u saopštenju.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.