KIC POP HOR – Stoti koncert

Na 7. rođendan KIC pop hor priprema 100. koncert *ISKRA DUŠE i NOTA*

Popularni podgorički KIC pop hor proslaviće 7. rođendan koncertom *ISKRA DUŠE I NOTA*, na velikoj sceni KIC-a „Budo Tomović“, u petak 1. marta od 20h. Biće to njihov stoti koncert, a oko 50 horista, uz umjetničko vođstvo Ivane Vlajnić, izvešće na svoj prepoznatljiv način, višeglasno, popularne numere: Bijelog dugmeta, Plavog orkestra, Olivera Mandića, Smaka, Perpera, Džibonija, Urbana, Galije, i druge, i naravno dio svog antifašističkog repertoara po kojem su regionalno poznati. Gosti koncerta biće: Daniel PopovićVerica ČuljkovićBožo Bulatović i grupa Grim, a voditeljka večeri Dušica Vugdelić.

Prema riječima menadžerke i producentkinje hora Snežane Burzan Vuksanović, višemjesečni rad, duge probe iz noći u noć, urodile su plodom, pa horisti obećavaju puno kvalitetnih dobro spremljenih kompozicija, odlično raspoloženje i vrhunsku energiju, po kojoj je ovaj hor i prepoznat na širim prostorima.

Ona zahvaljuje prijateljima-donatorima koncerta na razumijevanju i podršci, pa najavljuje i novu scensku garderobu ansambla, novi vizuelni identitet prvog crnogorskog pop hora, a uskoro i web sajt.

Podsjetimo, ovaj hor, već godinama uvijek čini oko 60 zaljubljenika u horsko pjevanje. I ako su različitih godišta, od 20 do 70 i neke, od studenata, zaposlenih i nezaposlenih do penzionera, različitih karaktera, opredjeljenja, profesija i zanimanja, ujedinjuje ih ogromna ljubav prema muzici i druženju. Djeluju pod okriljem NVU Kutak, probe održavaju u horskoj sali KIC-a „Budo Tomović“, a njihov rad možete ih pratiti na FB, Instagramu ili na You tube kanalu KIC pop hora. 

Dodajmo da od danas (26. februar 2024) besplatne ulaznice za 100. koncert KIC pop hora „Iskra duše i nota“, možete podići na biletarnici KIC-a od 9 – 20h.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.