Damjanović: Koncesija za eksploataciju kamena dodijeljena po zakonu

Bivši ministar finansija Aleksandar Damjanović za Portal RTCG kazao je da je koncesija za eksploataciju kamena na lokaciji “Platac” dodijeljena po zakonu. MANS je protiv njega podnio krivičnu prijavu zbog sumnje da je zloupotrijebio položaj u ovom slučaju.

– Odluka o dodjeli koncesije donešena od 42 vlade, prethodna 43 vlada sprovela je odluku, u skladu sa zakonom i svim mišljenjima neophodnim u postupku, uključujuci i od strane Ministarstva kapitalnih investicija. Moja malenkost je potpisala ugovor po zaključku i ovlašćenju vlade, zakonito i u interesu države. To je prava istina – istakao je Damjanović.

On je regaovao na informaciju da je MANS protiv njega podnio krivičnu prijavu zbog zbog sumnje da je u postupku dodjele koncesije za eksploataciju kamena na lokaciji “Platac”, zloupotrijebio službeni položaj i omogućio korist za kompaniju “Carinvest”.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.