Lidija Đukanović na večerašnjem protestu u điletu od 4,3 hiljade eura

Jedan od čelnika pokreta “Evropa sad” Jakov Milatović objavio je da je supruga predsjednika države Lidija Đukanović došla na večerašnji protest u jakni vrijednoj 4,3 hiljade eura.

“Najbolja slika partije koja stoji iza protesta je prsluk sa slike koji košta 10 minimalnih zarada u Crnoj Gori i to nakon povećanja zbog Evrope sad, a 20 min zarada prije Evrope sad! Da je DPS više mislio na građane, zarade bi danas u Crnoj Gori bile taman koliko vrijedi ovo đile”, poručio je Milatović na Tviteru.

Bivša ministarka zdravlja i nositeljka liste “Za budućnost Podgorice” Jelena Borovinić Bojović na Fejsbuk nalogu napisala da je “dalja okupljanja očito treba nastaviti pod sloganom ima se”.

“Nemojmo da kritikujemo suprugu predsjednika DPS-a.Ona večeras na sebi nosi odjevne predmete koji koštaju samo oko šest hiljada eura, jer pored već proslavljenog Diorovog prsluka, tu je i Diorov džemper. Ali ne sumnjam da je ona večeras nastojala da bude skromna i da su to najjeftiniji komadi iz njene odjevne kolekcije. Dalja okupljanja očito treba nastaviti pod sloganom ima se”, napisala je Borovinić Bojović.

Podsjećamo, treći protest pokreta “Ima nas” održan je večeras na platou ispred Skupštine Crne Gore. Protestu je prisustvovao i Blažo Đukanović.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.