Ljubu Miloviću radni odnos u MUP-u prestao u martu 2023.

Foto: Libertas

Odbjeglom policijskom službeniku Ljubu Milioviću, koji je sarađivao sa „kavačkim klanom“, prestao radni odnos u MUP-u u martu 2023. godine.

To je u razgovoru za „Vijesti“ saopštio ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

To je odgovorio na pitanje da li su okončani disciplinski postupci koji su pokrenuti protiv policajaca, poput Ljuba Milovića, Ivana Stamatovića, Nebojše Bugarina, Ivana Nikolića, Dejana Kneževića, Marka Novakovića… optuženih za izvršenje teških krivičnih djela i da li su konačno ostali bez posla.

„Nekadašnjem policijskom službeniku Ljubu Miloviću radni odnos u MUP-u prestao je po sili zakona, u martu 2023. godine, nakon čega je disciplinski postupak izlišan. U slučaju službenika Nebojše Bugarina, postupak pred Disciplinskom komisijom za utvrđivanje odgovornosti za težu povredu službene dužnosti je u toku. Protiv policijskih službenika Ivana Stamatovića, Ivana Nikolića, Marka Novakovića komisiji su dostavljene odluke o pokretanju disciplinskog postupka 29. novembra, a u odnosu na policijskog službenika Dejana Kneževića vodi se postupak pred Komisijom za utvrđivanje bezbjednosnih smetnji za dalji rad, koji u slučaju utvrđivanja smetnji predstavlja osnov za pokretanje disciplinskog postupka“, rekao je Šaranović.

Izvor: Vijesti

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.