Milačić: SNP iz Borda direktora EPCG eliminisao predsjednika Crkvene opštine Cetinje

Milačić Foto: Prava CG

Današnjim glasanjem SNP-a na Vladi Crne Gore da se iz borda direktora EPCG eliminiše Rajko Radusinović, vrhunski stručnjak iz ove oblasti i predsjednik Crkvene opštine Cetinje jasan je znak da SNP potpuno preuzima politiku i ideologiju DPS-a, kazao je lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

Dodaje da nema više razlike između SNP-a i DPS-a.

Smjena Rajka Radusinovića najnoviji je primjer kako je SNP nekadašnju parolu litija „ne damo svetinje“ zamijenio parolom „ne damo fotelje“, po svaku cijenu, pa i po cijenu eliminisanja profesionalnih, stručnih i časnih ljudi kakav je gospodin Radusinović, rekao je Milačić.

Kako ističe, ovakva politika SNP-a i njegovih ministara dio je njihovog opasnog nauma da ova Vlada potpiše temeljni ugovor sa nekaknonskom CPC, pa je uloga SNP-a u ovome da pričom o Temeljnom ugovoru sa SPC poploča i otvori put za temeljni ugovor sa CPC, što bi po SPC i Crnu Goru bilo opasnije čak i od Đukanovićevog sramnog zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Prava Crna Gora, kao i od prvog dana, biće najžešća brana izdaji SNP-a kako u pomenutim procesima, tako i na svakom mogućem mjestu u svakom trenutku, zaključuje u u saopštenju.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me