Milatović podnio ostavku na funkcije u PES-u

Milatović Foto: Kabinet predsjednika

Zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad i predsjednik države Jakov Milatović podnio je ostavku na sve funkcije u partiji.

On je na društvenoj mreži X naveo da su pilikom osnivanja Pokreta Evropa sad, građanima obećali transparentnost u radu, racionalan i argumentovan dijalog o politikama koje su inkluzivne i održive.

– Istovremeno, obećali smo da će kompetencije i lični integritet predstavljati odlučujuće faktore pri zapošljavanju i napredovanju. Takođe, obećali smo drugačiju političku kulturu utemeljenu na uvažavanju različitosti i afirmisanju evropskih vrijednosti. Dosadašnji način rada je suprotan obećanom i vrijednostima koje sam imao na umu prilikom stvaranja Pokreta- naveo je predsjednik.

Iz tog razloga, kako je istakao, podnosi ostavku na sve funkcije u Pokretu.

– Pokret Evropa sad! je bio i ostaće važan dio mene jer smo zajedno ispisivali istoriju demokratskih promjena u zemlji. Kao i do sada, isključivo vodjen interesima građana, kao Predsjednik Crne Gore sve svoje kapacitete usmjeriću ka realizaciji ključnih državnih prioriteta- zaključio je Milatović.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.