Milatović u Vili Gorica: Današnji dan velika prekretnica u istoriji Crne Gore

Sa prijema

Današnji dan je velika prekretnica u dosadašnjoj istoriji Crne Gore, i sada su nam više nego ikada potrebni jedinstvo i zajedništvo, jer jedino tako možemo napraviti iskorak ka potpunoj demokratizaciji društva, i postatio dio Evrope, kojoj smo oduvijek pripadali, kazao je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović na prijemu u Vili Gorica, a povodom stupanja na dužnost.

Milatović je rekao da osjeća veliku odgovornost i ponos zbog stupanja na funkciju predsjednika.

“Ispunjen sam osjećajem ponosa ali i velike odgovornosti. Ponosa da prvi među jednakima stanem na čelo zemlje u kojoj sam rođen, zemlje u koju sam se vratio i u kojoj želim da srećno odrastaju i moja i vaša djeca. A odgovornosti jer sam svjestan nada koje su uložili građani koji su me izabrali”, poručio je Milatović.

Kazao je da je svjestan činjenice da je crnogorska istorija “svjedočanstvo o stvaranju i odricanju”.

“Nikada više ne smijemo dozvoliti da se bilo ko u zemlji osjeća obespravnjeno, i da neko zbog drugačijih opredjeljelja bude uskraćen za uspjeh u životu”, poručio je Milatović. 

Posebno se zahvalio crnogorskim studentima, čiji najuspješniji predstavnici prisustvuju prijemu, i kazao da na njima počiva budućnost naše zemlje. 

Tvrdi da će se pri vođenju politike voditi opštim dobrom, i biti predsjednik svih građana.

“Njegovaću politiku mira”, poručio je Milatović.

Kazao je da su najnovija dešavanja pokazala da pred crnogorskom pravdom nema više nedodirljiviih.

“Pravda je spora, ali je postala dostižna u Crnoj Gori. Dometi ekonomskih reformi promijenili su cjjelokupan politički ambijent koje su socijalne teme stavile u fokus borbe. Po prvi put nakon mnogo godina građanima je vraćena nada u bolje sjutra. Pred nama je vrijeme zajedničkih pobjeda, koje ćemo izvojevati radom i zalaganjem”, najavio je Milatović.

Na kraju govora obratio se svojoj supruzi.

Draga Milena, hvala na podršci, ljubavi i svakom zajedničkom koraku”, kazao je Milatović.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.