Milorad Đukić isključen iz Nove srpske demokratije

foto: NSD

Predsjedništvo Opštinskog odbora Nove srpske demokratije Berane uputilo je danas predsjedniku te partije Andriji Mandiću inicijativu za isključenje iz stranke Milorada Đukića, odbornika u SO Berane.

Navode da je, na zahtjev Mandića, predsjednik Izvršnog odbora Jovan Jole Vučurović sazvao elektronsku sjednicu tog stranačkog organa na kojoj je jednoglasno konstatovano da se Milorad Đukić isključuje iz Nove srpske demokratije.

„Ova odluka je donešena kao krajnje rješenje, a nakon brojnih napora predsjedništva OO NSD Berane i svih odbornika NSD u tom gradu da odbornik Đukić podrži dogovorenu rotaciju funkcija predsjednika Opštine i predsjednika SO Berane.

Na ovaj način, naša stranka konstatuje da g. Đukić od momenta početka opstrukcije dogovora u Beranama ne predstavlja našu stranku, koja je od građana i svih naših koalicionih partnera prepoznata kao odgovorna organizacija koja se drži date riječi“, zaključuju iz NSD-a.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.