Nadzorne kamere sa restorana “Astoria” i marketa “Voli” snimile ubicu Minje Šakovića

Ubica Minje Šakovića Foto: Standard

Nadzorne kamere sa restorana “Astoria” i marketa “Voli” snimile su ubicu visokorangiranog člana škaljarskog klana Milića Minju Šakovića.

Ubistvo se dogodilo u petak dvadeset minuta prije ponoći u ugostiteljskom objektu “Korkovado”, kod bedem Starog grada u Budvi.

Snimke sa nadzorne kamere izuzela je policija.

Šaković je prema saznanjima portala Standard te večeri sjedio sa prijateljima Ognjenom Kažanegro, Đurom Ivanovićem i Vjekoslavom Lambulićem, koji su ga navodno prije pucnjave upozorili na sumnjivo lice u blizini.

Nakon što je policija uzela izjave očevidaca, utvrđeno je da je ubica Minje Šakovića prišao stolu iz pravca Starog grada.

Ubica je prišao do stola i u potiljak Šakovića koji je sjedio leđima okrenut, ispalio više hitaca, nakon čega je pobjegao.

Snimci nadzornih kamera pokazuju da je ubica pobjegao pored hotela ”Mogren”, a zatim pored obližnje prodavnice i izgubio se između stambeno-poslovnih zgrada.

Kako se navodi, policija je pronašla pištolj iz kog je pucano, kao i košulju i kačket koje je ubica prilikom bjekstva odbacio.

Kako je Standard već objavio, prve pretpostavke navode na sumnju da je ubica stranac.

Prema nekim informacijama, Šaković je često boravio u Budvi, gdje je iznajmio restoran Old Fisherman’s Pub.

Šaković koji je važio za visokopozicioniranog člana “škaljarskog” klana, bio je u višegodišnjem sukobu sa suparničkim “kavačkim” klanom, te se sumnja da je više puta bio njihova meta likvidacije.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me