Nikola Vučević neće igrati na Evropskom prvenstvu, ali ostavio prostor za naredne akcije

Nikola Vučević

Crnogorski centar Nikola Vučević, koji je prošle sezone u NBA ligi igrao sa promjenjivom formom, baš kao i njegov Čikago Buls, neće igrati za Crnu Goru na predstojećem Evropskom prvenstvu u košarci, kao ni na mečevima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Ipak, naš as je ostavio prostor da se u nekim narednim akcijama sljedeće, ili u olimpijskoj godini vrati u nacionalni tim i pomogne reprezentaciji svojim iskustvom.

“Promijenio sam sredinu, morao da selim porodicu i zbog malo slobodnog vremena proteklih godina odlučio sam da ovo ljeto provedem sa djecom i suprugom i da odmorim u krugu poreodice. Polako ulazim i u godine kada mi obaveze teško padaju, tako da sam odlučio malo da odmorim”, kazao je za RTCG Vučević.

Naš centar, ipak je ostavio prostor da u narednim godinama ponovo obuče dres crnogorske reprezentacije i pojavi se na nekom od velikih takmičenja.

“Nisam još donio odluku da se oprostim od reprezentacije, ipak ovo je dobra prilika da se na jednom ovako velikom takmičenju, kao što je Evropsko prvenstvo, kale mladi igrači koji su budućnost”, kazao je Vučević.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me