Odbor danas o inicijativi za saslušanje Spajića i Šaranovića

foto: Dnevno.me

Odbor za bezbjednost i odbranu raspravljaće danas o inicijativi za kontrolno saslušanje premijera Milojka Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića, povodom dešavanja na sjednici Vlade na kojoj je imenovan vršilac dužnosti /v.d./ direktora policije.

Inicijativu su potpisali poslanici Demokratske partije socijalista Danijel Živković i Nikola Janović, Građanskog pokreta URA Filip Adžić, Socijaldemokrata Nikola Zirojević i posebnog kluba Jevrosima Pejović.

Oni su naveli da je saslušanje potrebno s obzirom na situaciju oko izbora v.d. direktora policije i dešavanja na sjednici Vlade, gdje su se njeni članovi međusobno optuživali za izvršenje krivičnih djela i kršenje zakona.

Kako je saopšteno na prethodnoj sjednici Odbora, danas bi trebalo da budu definisane teme saslušanja, koji predstavnici državnih organa će biti pozvani i u kom formatu će Odbor raditi.

Predsjednik Odbora Miodrag Laković kazao je da je parlamentarna većina saglasna sa saslušanjem.

Izvor: RTNK

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.