Po prijavi putnika policija iz saobraćaja isključila autobus na liniji Herceg Novi – Kruševac

Foto: Privatna arhiva

Autobus preduzeća “Jokić” isključen je sinoć iz saobraćaja u Sutomoru, nakon što su putnici koji su bili u njemu zvali policiji i prijavili da autobus ima problema sa kočnicama.

Autobu je sinoć krenuo iz Herceg Novog, a policija ga je nakon prijave kontrolisala kod Sutomora, gdje je isključen iz saobraćaja.

Inače autobus je saobraćao na liniji Herceg Novi – Kruševac.

Iz Uprave policije “Vijestima” je rečeno da su od vozača R.S. (54) oduzeta dokumenta i da će autobus u ponedjeljak biti poslat na tehnički pregled.

Putnici koji su kontaktirali redakciju “Vijesti” kazali su da su cijelu noć bili na autobuskoj stanici u Sutomoru, jer zbog špica turističke sezone nijedan autobus nema slobodnih mjesta.

Oni su dostavili i fotografije unutrašnjosti autobusa, za koji tvrde da je “u fazi raspadanja”, a žalili su se i da im je prtljag vozač naplaćivan “kako mu se svidjelo od 500 dinara pa naviše”.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.