Podgoričanin Savo Ljiljanić trijumfovao na Međunarodnom kadetskom turniru u Tivtu

Savo Ljiljanić

Podgoričanin Savo Ljiljanić trijumfovao je na Međunarodnom kadetskom turniru u džudou koji je minulog vikenda održan u Tivtu.

Ljiljanić je u kategoriji do 81 kilograma dominirao od prvog meča i na impresivan način pobijedio sve svoje rivale i potpuno zasluženo osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju na ovom prestižnom kadetskom turniru na kojem je učestvovalo 530 takmičara iz pet zemalja, odnosno 35 klubova.

“Veoma sam zadovoljan svojim nastupom na međunarodnom turniru u Tivtu na kojem sam osvojio prvo mjesto i pobijedio sve svoje rivale. Marljivo sam trenirao za ovaj turnir i trud se isplatio osvajanjem prvog mjesta. Vjerujem da ću i u narednim godinama imati dobre rezultate i da ću uz pomoć svog trenera još više napredovati i stići do najznačajnijih takmičenja u džudo sportu.”, kazao je po povratku u Podgoricu Savo Ljiljanić.

Ljiljanić kaže da ima nesebičnu pomoć od porodice koja voli sport i pruža mu veliku podršku u namjerama da se profesionalno bavi sportom, ali i od trenera Gorana Dobrovića.

Njegov klub “Miloš Stanković” je na turniru u Tivtu ostvario odlične rezultate i bio najuspješniji klub u konkurenciji starijih pionira,.

Ovu značajnu sportsku manifestaciju, u čast Dana opštine i u organizaciji Džudo kluba Tivat, otvorio je potpredsjednik Opštine Tivat Goran Božović.

guest
Nije obavezno
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.