Pogledajte koje će ulice biti zatvorene zbog inauguracije Milatovića

Povodom inauguracije novoizabranog predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, koja će biti održana danas, biće promijenjen režim saobraćaja u glavnom gradu.

Zbog pojačanih mjera bezbjednosti, kako su ranije saopštili iz Uprave policije, u pojedinim djelovima glavnog grada, kao i u opštinama Tuzi i Zeta, dolaziće do „potpune ili djelimične obustave saobraćaja“, kao i „ograničenog pristupa određenim saobraćajnicama, ulicama, prostoru ili objektima, prevenstveno onih koji gravitiraju ka užem gradskom jezgru, u Podgorici“.

„U odnosu na svečanost povodom inauguracije Predsjednika Crne Gore, koja će se održati u subotu, 20. maja obavještavamo javnost da će saobraćaj biti zatvoren u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog – od raskrsnice sa ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa ulicom Marka Miljanova, Bulevar Stanka Dragojevića do Bulevara Ivana Crnojevića, Ulica slobode, Karađorđeva ulica, Vučedolska, ulica Kralja Nikole – od Tržnog centra „Nikić“ do raskrsnice sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog i ulica Marka Miljanova, u vremenskom periodu od devet do 13.30 sati“, saopštili su ranije iz Uprave policije.

Takođe, u vremenskom periodu od 17 do 21 sat, odnosno završetka aktivnosti, biće saobraćaj zatvoren u Bulevaru Ivana Crnojevića – od rasrsnice sa Ulicom slobode do ulice Goce Delčeva, Ulica beogradska – od skretanja za Stadion malih sportova do Ulcinjske ulice, ulica Rista Stijovića – od raskrsnice sa Bulevarom Ivana Crnojevića do Vile Gorica.

“Ujedno obavještavamo i apelujemo na građane, da u cilju bezbjednog odvijanja saobraćaja blagovremno uklone svoja parkirana vozila posebno u dijelu ulica Karađorđeva, NJegoševa kod Višeg suda, Vučedolska, ulice Rista Stijovića i Beogradske ulice. Zbog svega navedenog, apelujemo na naše sugrađane da imaju razumijevanja za najavljene aktivnosti, te da svoje obaveze i kretanje prilagode najavljenim dešavanjima i doprinesu da Uprava policije obezbijediti stabilan javni red i mir, bezbjednost saobraćaja, kao i ličnu i imovinsku sigurnost, kako svih građana, tako i učesnika najavljenih svečanosti”, navode iz policije.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.