Polaznici Policijske akademije koji su slavili pobjedu rukometašica susjedne države biće sankcionisani

Foto: Policijska akademija Danilovgrad

Polaznici Policijske akademije koji su nakon sinoćnje utakmice Srbija – Crna Gora, uz pjesmu slavili pobjedu rukometašica susjedne države biće sankcionisani.

“Povodom dešavanja na Policijskoj akademiji i snimka koji je objavljen na pojedinim portalima, imamo potrebu da obavijestimo javnost da je Policijska akademija preduzela niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti, u cilju rasvetljavanja događaja i sankcionisanja vinovnika. Obavještavamo javnost i građane Crne Gore da najoštrije osuđujemo ponašanje polaznika Policijske akademije nakon završene rukometne utakmice između Crne Gore i Srbije”, navodi se u saopštenju koje potpisuje vršilac dužnosti direktora Akademije Svetomir Knežević.

Dodaje se da je rukovodstvo Akademije, istog trenutka nakon saznanja za događaj, identifikovalo vinovnike incidenta i pokrenulo postupke za njihovo sankcionisanje.

“Održano je više sastanaka sa polaznicima Policijske akademije, pri čemu je svima jasno saopšteno da je nanijeta velika šteta ugledu Policijske akademije kao i državi Crnoj Gori. Po hitnom postupku održana je sjednica Nastavničkog vijeća Policijske akademije, koje je zauzelo jedinstven i jasan stav da osudjuje pomenuti događaj i da se skladu sa Pravilnikom o kućnom redu polaznici adekvatno sankcionišu. Konačnu odluku o kažnjavanju vinovnika incidenta Nastavničko vijeće donijeće u toku naredne sedmice, po prikupljanju svih potrebnih informacija. Ovim putem Policijska akademija se izvinjava kompletnoj javnosti, a posebno našim lavicama koje su nam nebrojeno puta donijele mnogo sreće i radosti i svojom požrtvovanošću i zalaganjem bile uzor mladim generacijama, kao i našim akademcima kako se bori za grb i dres Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.