Popa u Kolašinu sa Martinovićem: Ambasadorku upoznali sa turističkim potencijalima

Foto: Fejsbuk

Ambasadorka Evropske unije u Crnoj Gori Oana-Kristina Popa boravila je danas u prvoj zvaničnoj posjeti Opštini Kolašin.

Popa se sastala sa predsjednikom Opštine Vladimirom Martinovićem i tom prilikom zahvalila na gostoprimstvu, ističući da joj je to prva zvanična posjeta Opštini Kolašin, te da joj je zadovoljstvo što će imati priliku da upozna neke od korisnika EU sredstava iz Kolašina.

Predsjednik Opštine je istakao zadovoljstvo posjetom ambasadorke i budućom saradnjom jer lokalne zajednice nesumnjivo imaju jaku ulogu u ostvarenju cilja, a to je članstvo u Evropskoj uniji.

On je uvaženu gošću informisao da lokalna uprava užurbano radi na rješavanju infrastrukturnih problema koji se odnose na parking, komunalnu infrastrukturu, postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i vodosnabdijevanje.

Govoreći o projektima, Martinović je upoznao ambasadorku i sa značajem zgrade Spomen doma koja je sjedište lokalne administracije, a koja je svojevrsno kulturno dobro od lokalnog značaja.

Radnu posjetu Opštini Kolašin, ambasadorka će završiti obilaskom Ski centra 1600 gdje će se upoznati sa turističkim potencijalima naše Opštine.

Foto: Fejsbuk
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.