Prava Crna Gora: Beranci su pokazali kako se brani izborna pobjeda

Foto: Prava Crna Gora

Predstavnici Prave Crne Gore pozdravili su sinoćnji protest grupe građana u Beranama koji su u znak podrške ministarki prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesni Bratić i ostalim ministrima, blokirali Persinu stanicu, put između Berana i Bijelog Polja.

“Narod koji je izglasao pobjedu neće dozvoliti da se desi rascjep vladajuće većine kao što se desio devedesetih kada je lansiran Milo Đukanović. Čestitamo građanima Berana koji su sinoć, na Persinoj stanici gdje je na sličan način prije dvije godine počela odbrana svetinja, izašli iz komfora ćutanja o politici i djelovanju nekih članova vladajuće većine i na blokadama ulica pokazali kako se brani pobjeda”, navodi se u saopštenju i dodaje da su tim postupkom građani pokazali da im ministarka Bratić nije politički isto što i Draginja Vuksanović i da ova Vlada nije ista kao i sve dosadašnje.

Oni ocjenjuju da je narod željan pobjede koja mu se desila 30. avgusta.

“Čestitamo Beranama koje su nas podsjetile kako se osvaja, zaslužuje, ali i kako se brani pobjeda. Čestitamo svakom čovjeku koji sinoć nije bio kući, nego na ulici ali i svakom čovjeku koji je srcem i dušom bio sa Berancima na sinoćnjoj blokadi. Pozivamo svoje kolege iz parlamentarne većine da što prije pocijepaju akt trgovine pobjedom 30. avgusta zvani Memorandum i da se okrenu braći radi ljudi koji su svojim srcima iznijeli pobjedu”, navodi se u saopštenju Prave Crne Gore uz obećanje da će njihovi predstavnici biti uz narod koji se ujedinio i koji zna ko su njegovi predstavnici, a ko agenti DPS-a i potpisnici Memoranduma i promjene izborne volje.

“Sinoć je blokirano Berane i ako ne bude blokirana trgovina pobjedom 30. avgusta, Prava Crna Gora će založiti svu svoju političku snagu i žrtvu da blokira sve drugo do čega je stalo agentima DPS-a i nekoj novoj većini za koju apsolutno niko u Crnoj Gori nije glasao 30. avgusta”, zaključuje se na kraju saopštenja.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.