Premijera ispitne predstave “Pola pola”

Premijera ispitne predstave “Pola pola” studenata završne godine glume, u klasi vanrednog profesora mr Branka Ilića koja je rađena u koprodukciji Gradskog pozorišta Podgorica i Fakulteta dramskih umjetnosti sa Cetinja, premijerno će biti izvedena sjutra u Podgorici, u sali Dodest Kulturno-informativnog centra “Budo Tomović”, u 20 časova. Premijera ove predstave ujedno je i najava Gradskog pozorišta da će u daljem radu u sklopu svog programa uključiti i studentsku scenu.

“Nastavljajući svoju teatarsku politiku angažovanja mladih domaćih umjetnika Gradsko pozorište će ubuduće u svoje djelovanje uključiti i studentsku scenu”, najavljeno je iz Gradskog pozorišta.

Predstavu “Pola pola” je, po tekstu Milene Bogavac, režirao Branko Ilić. U predstavi igraju: Mirjana Spaić, Lazar Đurđević, Danica Rajković, Marko Rajković, Lara Dragović, Pavle Bogojević i Stefan Vuković. Muziku benda “Elemental” odabrao je Ilić, a za scenografiju je zadužena Smiljka Šeparović Radonjić.

Repriza predstave biće održana dan kasnije, odnosno 25. aprila u 17 i 20 časova u sali “Dodest”. Karte su dostupne putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta podgorica i na biletarnici KIC-a.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me