Radulović: Put prema Đurđevića Tari biće prohodan za turiste od 15.aprila

Foto: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović danas je nenajavljeno obišao radove na rekonstrukciji klizišta “Sokolovina” na putu Mojkovac – Đurđevića Tara.

On je, tom prilikom, i najavio da će od 15.aprila taj put biti prohodan za turiste.

“Ovo je izuzetno važan putni pravac, a posebno tokom ljetnje turističke sezone. Zato razumijem nezadovoljstvo mještana i vlasnika ugostiteljskih objekata na ovoj dionici puta. Ono što mogu da najavim jeste da će se već od 15.aprila omogućiti prolazak vozila u određenim terminima tokom dana na ovoj dionici puta što uključuje i turističke ture”, rekao je Radulović.

Prema njegovim riječima, tačne termine prolaska narednih dana će definisati Uprava za saobraćaj i predstavnici Turističkih organizacija.

“Moramo razmišljati i o ljetnjoj turističkoj sezoni, a ja kao resorni ministar saobraćaja neću dozvoliti da putna infrastruktura bude barijera tokom sezone”, zaključio je Radulović.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.