Radulović: Put Rožaje – Špiljani gotov do početka sezone

foto: MSP

Rekonstrukcija magistralnog puta Rožaje – Špiljani biće završena do 15. juna saopšteno je tokom sastanka ministra saobraćaja i pomorstva Filipa Radulovića i predstavnika „Štrabag“ Crna Gora Svetislava Bajića.

„Dobio sam uvjeravanje da će rekonstrukcija te dionice puta biti završena do početka ljetnje turističke sezone. Neprihvatljivo je da radovi traju toliko dugo, zato ponovo želim da pošaljem poruku izvođačima radova da se rokovi moraju poštovati“, rekao je Radulović.

Ministar Radulović je poručio izvođaču radova da se ugovori sa državom moraju poštovati.

„Siguran sam da su se radovi u zimskim mjesecima mogli izvoditi. Svi znamo da je ove zime bilo lijepo vrijeme i žao mi je što izvođač nije to iskoristio. No, sve u svemu, rok za završetak radova je jasno definisan tako da je sve sad na izvođaču radova“, rekao je Radulović.

Ministar Radulović je tražio od Uprave za saobraćaj da u narednom periodu intezivnije prati dinamiku radova na realizaciji ovog projekta.

Izvor: RTNK

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.