Revanšizma će biti samo prema korupciji, partitokratiji, lažnim diploma i lošem upravljanju

Jakov Milatović, lider Pokreta Evropa sad kazao je da mirnu tranziciju vlasti koče činovnici Demokratske partije socijalista koji po ko zna koji put vraćaju dugove partiji od koje su u prošlosti profitirali i to na račun građana.

– Svima je jasno da je situacija u kojoj se nalazimo način da se kupi vrijeme kako bi se zamaskirala nepočinstva i dovršili sumnjivi poslovi koji su se decenijama obavljali u okviru lokalne vlasti. Svakako, i tome će brzo kraj – izjavio je Milatović

On je poručio da je način na koji se DPS ophodi prema rezultatima izbora na kojima su građani tražili promjene loša poruka koju ova partija šalje svima u Crnoj Gori, ali i našim međunarodnim partnerima.

Prema njegovim riječima, uprkos svim destruktivnim namjerama kojima svjedočimo, izborna volja će biti zaštićena, a Podgorica će u susret 19. decembru još jednom, simbolično, biti oslobođena od svega što joj je nanosilo štetu. 

“Revanšizma će biti samo prema korupciji, partitokratiji, lažnim diploma, ustaljenim šemama i lošem upravljanju. Mandat sam dobio zahvaljujući građanima koji su prepoznali iskrene namjere da u sistemu lokalne samouprave vlada dobro upravljanje, meritokratija i transparentnost! Od prvog dana ću biti posvećen razvoju grada,  izgradnji infrastrukture i sadržaja potrebnih da Podgorica bude pravi evropski grad- kazao je Milatović.

Samtra da je nužno da politika u Crnoj Gori postane samo sukob ideja, a ne ukrštanje partijskih knjižica koje su do sada odabranima donosile poslove, stanove i funkcije.

– Stručni ljudi će dobiti šansu da svoje znanje stave u službu napretka Podgorice, bez potrebe da reference oblikuje partijska knjižica- zaključio je Milatović.

Izvor: Dan

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me