Rožajska policija zaplijenila 40 kilograma marihuane

Službenici kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, u saradnji sa saobraćajnom patrolom policije, sinoć oko 19 časova izvršili su pretragu terena u blizini magistralnog puta Rožaje – Berane i, tom prilikom, u jednom napuštenom objektu pronašli su 45 pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine 40 kilograma.

„Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio vještačenje pronađene droge, kao i sprovođenje drugih neophodnih radnji u cilju identifikacije lica koja se mogu dovesti u vezu sa pomenutim događajem“, navodiu se u saopštenju Uprave policije.

Postupajući tužilac kvalifikovao je krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Službenici rožajske policije preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju rasvjetljavanja ovoga djela“, zaključuje se u saopštenju UP.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.