Saslušanje uhapšenih za ubistvo male Danke popodne u tužilaštvu

Foto: Vanja Đurić/N1, Društvene mreže

Poslednja informacija iz Višeg tužilaštva u Zaječaru je da će dvojica uhapšenih koji su osumnjičeni za ubistvo djevojčice Danke Ilić biti saslušani danas popodne, a tužilaštvo će nakon saslušanja informisati javnost, javlja N1.

Ona je rekla da je do nje prvo stigla i nezvanična, a potom i zvanična informacija da je priveden i brat jednog od osumnjičenih.

Potraga za tijelom djevojčice Danke Ilić i dalje traje. Desna strana puta koji vodi od Banjskog Polja ka Boru, mjesto je najintenzivnije potrage.

Na licu mjesta su vozila mehanizacije, policajci, vatrogasna služba. Policija kontroliše saobraćaj i ne dozvoljava se prilaz mjestima na kojima traje potraga. Tu su i policajci sa psima i vatrogasci spasioci i cijeli teren pretražuju već nekoliko puta.

U Birou MUP-a Srbije za saradnju sa medijima rekli su našoj reporterki da se potraga radi na centralnoj lokaciji kod deponije na koju ih je ranije doveo jedan od uhapšenih, ali kažu da ne mogu da se oslone na njihove izjave. „U istrazi su toliko toga priznali, ali ne i lokaciju na kojoj je tijelo“, objašnjava reporterka N1.

Istrage se, kako je rečeno u MUP, rade na osnovu operativnih informacija iz istrage, ali i na osnovu različitih iskaza uhapšenih koji se stalno mijenjaju.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.